Kekuatan kami

Kekuatan Kami

Mengutip kembali apa yang hak kepada anda. TIADA KUTIPAN TIADA BAYARAN , itu tawaran kami kepada anda! Berdasarkan kutipan yang berjaya, peratusan komisen kami boleh dirunding. Ia berkisar antara 18 hingga 40 peratus, bergantung kepada berapa lamanya hutang itu.


Sistem Pengurusan Hutang

Kami beroperasi sepenuhnya menggunakan Sistem Pengurusan Hutang terkini. Perisian ini adalah mesra pengguna dan telah membolehkan agen melakukan susulan harian kepada penghutang anda samada melaui surat, telefon, sms atau lawatan lapangan ke tempat kerja penghutang atau rumah. Sistem ini juga mampu menjana laporan kepada anda secara berkala.

Keselamatan

Dengan Sistem Pengurusan Hutang kami, data anda disokong dan disimpan dengan selamat didalam "Cloud Server". Keselamatan dipertingkatkan dengan Perlindungan Firewall dan penggera kecurian, teknologi pertindihan, Enkripsi Keselamatan SSL dan bilik Pelayar kami hanya boleh diakses menggunakan (cap jari) Bio-metrik, dan dilindungi dengan 24/7 CCTV & Penggera.

Field Visit

Apabila kita menjumpai penghutang anda, ia adalah terpulang kepada anda untuk bagaimana anda mahu kami berurusan dengan mereka atau mengumpul hutang daripada mereka. Dalam kes ini, kami menyediakan lawatan di mana kami akan bertemu penghutang anda mengenai hutang mereka. Bagi kes-kes yang diperlukan, kami akan menghantar agen kami untuk membuat susulan dengan penghutang di rumah atau tempat kerja mereka. Agen kami akan menjalankan tugas mereka dengan beretika dan mengikut undang-undang, apabila berunding muka-ke-muka dengan penghutang.

Skip Tracing

Kami mempunyai rangkaian yang luas yang membantu kami dalam "Skip Tracing" dalam mencari penghutang. Ini telah membantu kami dalam mencapai kadar kutipan yang tinggi.